Havemaskinersyd.dk

Stiga SMT500AE Multi-tool

2.129,00 kr.

Glem alt om at klatre på stiger og i træer og andet farligt arbejde – nu kan du let få styr på højtsiddende grene og toppen af høje hække, der ellers kan være svære at nå, fra sikker afstand på jorden!
Foruden det medfølgende tilbehør i form af en kædesav og en hækkeklipper har STIGA SMT 500e et rigrør i glasfiber, der holder produktets vægt nede på et absolut minimum, så det bliver lettere både at arbejde med og transportere. Et blødt gummigreb og en enkelt sele giver yderligere komfort og brugervenlighed.
SMT 500e er udstyret med et teleskopisk forlængerrør på 65 cm, som giver en rækkevidde
på op til 4 m med kædesaven og 4,3 m med hækkeklipperen.
Kædesaven er udstyret et kompakt 10″ sværd med en højtydende kæde, der giver et rent snit og minimerer tendensen til tilbageslag. En stødfanger, der sidder på undersiden af kædesaven, gør, at andre grene kan bruges som skærestøtte, og giver optimal sikkerhed og præcision. Hækkeklipperen er et fleksibelt redskab med et klippehoved, der kan justeres 112°, så du er sikker på altid at have den rigtige arbejdsvinkel til den pågældende hæk. Den effektive, dobbeltvirkende kniv på 46 cm er laserskåret, så den holder sig skarp i lang tid og leverer rene snit uden skader.
Dette alsidige multi-tool er drevet af et 48 V lithium-ion batteri, som passer til alle produkterne i 500-serien. En række grønne LED-pærer gør det nemt at holde øje med batteriniveauet, så du ved, om du kan fortsætte med at arbejde eller skal stoppe for at lade op. Når du er færdig med at bruge kædesaven eller hækkeklipperen, kan du bare sætte batteriet i et af dine andre redskaber i 5-serien og fortsætte med at klippe eller trimme græsset. Redskabet er kun kompatibelt med STIGA ePowerbatterier. Alle andre 48 V batterier kan ikke benyttes til redskabet.

 

Ønsker du at købe dette produkt

Type: Hækkeklipper/stangsav
Årgang: Ny
Drivmiddel: ePower 48V
Sværdlængde: 46cm
Knivlængde: 44cm
Tandafstand: 28mm
Kniv: Dobbeltskærende
Klippekapacitet: 18mm
Sværdlængde: 25cm
Kæde: 3/8″ .050″ (91P0040X)
Batterikapacitet: 4Ah
Batteri: Inklusiv
Lader: Inklusiv
Varennr.: 278722108/ST1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stiga SMT500AE Multi-tool”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bliv ringet op

Udfyld formularen og indsend den, så ringer vi til dig